Wat is gellyball, wat is paintball. Lees hier alles over deze dynamische kinderfeest spelletjes

Veelgestelde vragen

 

Moet ik reserveren?

Ja dat moet. Je kunt via de button hierboven een reservering maken. Vervolgens krijg je van ons een bevestigingsmail. Wanneer je deze niet krijgt neem dan even contact met ons op.

 

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Jullie worden 30 minuten voor aanvang verwacht voor omkleden en instructie. Boek je dus van 15.00 – 16.00 uur dan dien je 14.30 uur aanwezig te zijn. Later beginnen betekent niet automatisch later eindigen! Kom op tijd zodat ook een groep na jullie op tijd kan beginnen!

 

Waar kunnen we de auto’s parkeren?

Ons paintballterrein bevindt zich aan de Engweg in Asperen naast het bedrijf Van Roon (Engweg 9). Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden aan de Leerdamseweg tegenover De Schildkamp (Leerdamseweg 44). Vanaf daar is het ongeveer 2 minuten lopen naar het terrein.

 

Gaat de verf uit kleding en schoenen?

Zeker. Het is geen echte verf. Paintballetjes zijn zeer dunne gelatine capsules die gevuld zijn met een vloeibare kleurstof die volledig afbreekbaar is. De vulling is een niet-giftige, niet-bijtende en voor het milieu onschadelijke vloeistof en deze laat zich dan ook gemakkelijk met water uit kleding en de huid wassen. Paintballetjes zijn er in alle kleuren van de regenboog en wanneer een speler geraakt wordt, gaat deze open en laat een paint vlekje achter. Overigens draag je ook beschermende kleding.

 

Is het paintballen gevaarlijk?

Nee. Uiteraard gaat de veiligheid van de kinderen bij onze kinderfeestjes en verjaardagspartijtjes boven alles. De Kinderpaintball geweren schieten weliswaar een stuk zachter dan het volwassenen materiaal, toch is het zaak dat de ogen goed beschermd worden. De kinderen krijgen een gezichtsmasker en natuurlijk een camouflagepak.

 

Moeten ouders/begeleiders bij het paintball blijven?

Ja. Wij zorgen voor een veilig en leuk verloop van de paintballgames maar we zijn geen oppas. Er dient altijd minimaal 1 ouder/begeleider aanwezig te zijn.

 

Hoeveel paintball balletjes worden er gemiddeld geschoten per persoon?

Het gemiddeld aantal balletjes dat er bij een kinderpaintballfeestje geschoten wordt is 100 per persoon. Desgewenst kun je altijd balletjes bijkopen.

 

Wat doen we als het regent?

Paintball kan zonder problemen in de regen gespeeld worden. Alleen regen is geen reden om een paintball activiteit te af te lasten. Bij extreem weer met bijvoorbeeld onweer kunnen activiteiten om veiligheidsredenen door ons worden afgelast. De betalingsverplichting zal hierbij komen te vervallen.

 

Mag ik zelf eten of drinken mee nemen?

Verjaardagscake of taart mag zelf mee genomen worden. Zakjes chips, koeken en pakjes drinken verkopen wij ter plaatse en mag dus niet zelf mee genomen worden tenzij dit van tevoren is besproken bij de reservering.

 

Hoe kan ik betalen?

Contant of per pin na afloop van het paintball.

Altijd veilig door professionele begeleiding