Gellyball spelen of paintball spelen, spannend en heel leuk

Kinder Paintball vanaf 8 deelnemers

Voor het kinder paintball hebben we een prachtige locatie in de buurt van Leerdam. We hebben daar een spannend paintball parcours gebouwd met tal van obstakels om achter te schuilen of in een hinderlaag te liggen en de tegenstander te verrassen. De minimumdeelname  voor kinderpaintball is 8 personen. Ben je met minder personen dan kun je ook komen maar brengen we de kosten voor 8 personen in rekening.

 

Kosten kinder paintball

Je betaalt € 19,50 per persoon voor ca. 1,5 uur paintball inclusief uitleg.

In dit bedrag zitten naast de kosten voor de huur van de locatie en de inzet van de professional(s) 100 paintballs per persoon en het gebruik van de uitrusting (overall, helm, geweer). Ofschoon 100 paintballs doorgaans voldoende zijn, kunnen de echt schietgrage kinderen extra paintballs bijkopen:

100 paintballs extra € 6,-

500 paintballs extra € 25,-

Versnaperingen zoals chips en drankjes zijn verkrijgbaar op het terrein.

Gellyball spelen vanaf 8 deelnemers

Ook voor Gellyball hebben we enkele vaste locaties, waarop we een leuk parcours kunnen uitzetten. Maar heb je een mooie ruime locatie in je buurt, dan is die plek ook mogelijk. Onze instructeurs zetten de hindernissen en schuilplekken neer en gezamenlijk bepalen we de spelvorm. De minimumdeelname voor gellyball is 8 personen. Ben je met minder kinderen, dan geldt de minimumprijs voor 8 personen.

 

Kosten Gellyball

Je betaalt € 22,50 per persoon voor ca. 1,5 uur gellyball spelen. Dit is inclusief gebruik van veilige helmen en de gellyballetjes (de orbeez). Beschermende kleren zijn niet nodig, omdat er alleen waterspetters op de kleren kunnen komen. Vanzelfsprekend zit in de prijs ook de professionele begeleiding verrekend.

Wil je direct boeken of wil je meer informatie over het Kinderpaintballfeestje?

Bel dan 06-15391566 of reserveer hier.

 

Reserveren

Ook superleuk met je klasgenoten!