Speel kinderpaintball op je kinderfeestje

Paintball voor kinderen lijkt natuurlijk erg op paintball voor volwassenen, toch zijn er verschillen. De geweren werken met veerdruk i.p.v. gas- of luchtdruk. De verfbolletjes zijn kleiner, gaan minder snel, maar wel met precisie.

Plezier en sportiviteit staan voorop en onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat het veilig en leuk blijft. En dat ook álle kinderen plezier hebben. We maken daarom goede afspraken vooraf met alle kinderen die paintball gaan spelen.

Paintball en kinder overalls

Het doel is natuurlijk om elkaar te treffen en zo de vijand uit te schakelen. Vele verfbolletjes zullen door de lucht zweven en als je even niet goed oplet kun je worden geraakt. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je kleding onder de verf komt te zitten. Iedereen krijgt een stoere overall om aan te trekken en een helm met een vizier. Dat ziet er niet alleen tof uit, het is ook veilig.
 

Kinder paintball: echt een feestje voor jongens én meisjes

Ook meiden vinden paintball keileuk. Het mooie is dat ze vaak de jongens te slim af zijn. Maar wie er ook wint: paintball staat altijd garant voor een echt leuke middag. Ideaal voor een verjaardag, schoolfeestje of gewoon een gezellig feest met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. 

Wil je direct boeken of wil je meer informatie over het Kinderpaintballfeestje?

Bel dan 06-15391566 of 06-21169156 of reserveer hier.

 

Reserveren

Keitof dat paintballen!