Gellyball voor kinderen, een nieuwe rage

Gellyball feestje

De nieuwe rage in schietspelletjes!

Snel en dynamisch

Gellyball is een gloednieuwe rage en de allernieuwste ontwikkeling in actiespellen. Het snelle en dynamische van het spel maken het tot een bijzonder leuk event. De kinderen schieten met watergevulde gelballetjes. Het lijkt op Paintball, maar is pijnloos en laat geen rommel achter, wel zo prettig voor het milieu en de kleren. 

 

Blasters en Orbeez

De Gellyball blasters zijn de wapens waarmee de kinderen strijden. Ze vuren de Orbeez af. Orbeez zijn biologisch afbreekbare waterballetjes. De blasters werken op batterijen en kunnen tot wel 10 balletjes per seconde afvuren met een snelheid van 60 meter per seconde en een maximale afstand van zo’n 30 meter. Balletjes zitten bij de prijs in.

 

Veiligheid

Het spreekt met deze snelheid voor zich dat een blaster geen speelgoed is. Om de ogen te beschermen zorgen we voor veilige helmen. Speciale kleding is niet nodig: een treffer geeft alleen een waterspetter op de kleren en is pijnloos.

 

Locatie

Gellyball is in feite overal buiten te spelen. We hebben enkele vaste locaties, maar het kan ook op een (natuur)gebied in de buurt. Onze instructeurs

zetten dan een parcours uit met hindernissen en schuilplekken.  Ideaal voor een verjaardag, schoolfeestje of gewoon een gezellig feest met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. 

 

Instructie en spelvormen

Onze instructeurs zorgen voor professionele begeleiding bij het spel. Ze leggen eerst de werking van de blasters en balletjes uit en zorgen ervoor dat

iedereen een helm krijgt. Vervolgens bepalen we samen de mogelijke spelvormen, zoals Free for All (degene die overblijft wint), Capture the Flag (verover de vlag van de tegenstander) en Team Deathmatch (schakel het tegenteam uit). Spannend, leuk en sensationeel!

Wil je direct boeken of wil je meer informatie over het Gellyballfeestje?

Bel dan 06-15391566 of reserveer hier.

 

Reserveren

Alleen maar enthousiaste verhalen!